1 I vosaltres, amos, tracteu els esclaus amb justícia i equitat, sabent que també vosaltres teniu un amo al cel.

Recomanacions a tothom


    2 Sigueu constants en l’oració; vetlleu i feu accions de gràcies, 3 i pregueu també per nosaltres, perquè Déu obri una porta a la nostra predicació i puguem anunciar el misteri del Crist. És per aquest misteri que estic empresonat. 4 Que pugui donar-lo a conèixer, tal com és la meva obligació.
    5 Comporteu-vos assenyadament amb els qui no creuen, procurant de treure partit dels moments favorables. 6 Tingueu sempre converses agradables, i amaniu-les amb una mica de sal; sapigueu com heu de respondre a cadascú.
    7 L’estimat germà Tíquic, servidor fidel i company de servei en el Senyor, us informarà de com em van les coses. 8 Us l’he enviat precisament perquè tingueu notícies nostres i els vostres cors quedin confortats. 9 L’acompanya Onèsim, germà fidel i estimat, compatriota vostre. Ells dos us faran conèixer tot el que passa per aquí.
    10 Us saluda Aristarc, el meu company de presó, i Marc, cosí de Bernabé: ja us han recomanat que l’acolliu bé quan vingui. 11 Us saluda també Jesús, l’anomenat Just. Entre els jueus, aquests són els únics col·laboradors meus en la causa del Regne de Déu; per a mi han estat un consol. 12 Us saluda Èpafres, servidor de Jesucrist, que també és compatriota vostre; ell sempre lluita per vosaltres amb la pregària, perquè us mantingueu ferms i en tot compliu de manera perfecta allò que Déu vol. 13 Puc donar testimoni a favor d’ell que es preocupa molt per vosaltres i també pels de Laodicea i els de Hieràpolis. 14 Us saluda Lluc, el metge estimat, i Demes.
    15 Saludeu els germans de Laodicea, especialment Nimfa, amb l’església que es reuneix a casa seva. 16 Quan vosaltres haureu llegit aquesta carta, feu que també la llegeixin els de l’església de Laodicea, i la carta de Laodicea, llegiu-la també vosaltres.
    17 Digueu a Arquip que vetlli pel ministeri que ha rebut en el Senyor i que procuri complir-lo.
    18 Aquesta salutació l’escric jo mateix, Pau. Recordeu-vos de les meves cadenes. Que la gràcia sigui amb vosaltres.